Usein kysyttyä

Perheiden ja lasten valokuvaus

Voitte ottaa mukaan omia leluja ja muuta rekvisiittaa tervetuloa lapsiystävälliseen studioomme. Lasten sekä perheen valokuvaus kannattaa varata noin kuukausi ennen valokuvauksen aikaa. Ajanvaraukset voitte tehdä puhelimitse, yhteystietolomakkeella tai sähköpostilla. Voitte katsoa varaustilannettamme varauskalenteristamme.

Kuvauksen maksuehdot?

Voitte maksaa studiossamme kortilla ja käteisellä. Myös laskutus on mahdollista. Halutessanne kirjoitan teille laskun neljäntoista päivän maksuajalla, kun kuvaus on toteutettu ja mahdollisten lisäkuvien ja -tuotteiden määrästä on sovittu.

Missä studio sijaitsee?

Studio sijaitsee Ylöjärven asuntilassa, mutta valokuvaus voidaan toteuttaa missä tahansa erikseen sovittaessa.

Kartta sijainnistamme:Kartta PeViKu Studio

Saako asiakas julkaista ja jakaa kuvia internetissä?

Korkearesoluutioisten digikuvien (300 ppi) lisäksi asiakas saa itselleen myös Internetiin sekä sosiaaliseen mediaan soveltuvat kuvatiedostot niinsanotut vedokset, jotka on varustettu Studiomme logolla. Ainoastaan Studiomme logolla varustettuja kuvia saa julkaista ja jakaa. Julkaisu on sallittu vain henkilökohtaisissa, ei-kaupallisissa tarkoituksissa esimerkiksi blogissa tai Facebook -sivustossa. Ilman logoa oleviin kuviin ei ole julkaisulupaa, ellei valokuvaajan kanssa kirjallisesti toisin sovita.
Kiitos, että kunnioitat valokuvaajan tekijänoikeuksia!

Saako asiakas kuvien tekijänoikeudet?

Valokuvaaja säilyttää tekijänoikeudet, mutta asiakas saa ostamiinsa kuviin käyttöoikeuden, eli oikeuden teettää kuvista valokuvatuotteita yksityiseen käyttöön. Asiakas ei saa antaa tai myydä kuvia kolmannelle osapuolelle markkinointia, myyntiä tai julkaisua varten.
Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia portfoliossaan ja markkinoinnissaan, valokuvanäyttelyissä ja -kilpailuissa, mikäli näin on sovittu asiakkaan kanssa.

Saako asiakas ottaa kuvia omilla välineillään kuvauksen aikana?

Asiakas ei saa kuvata studiossa omalla kameralla tai puhelimella kuvauksen aikana. Kiitos että kunnioitatte työtäni ja jätätte kuvauksen studion tiloissa vain valokuvaajalle.

Follow Me!